Презентація проєкту Spоrt Stadium Development за програмою UPSHIFT перед Великочернеччинською громадою нашої команди "Goal getters"

19.03.24 нарешті, не звертаючи увагу на складні умови, відбулася офлайн презентація проєкту Spоrt Stadium Development за програмою UPSHIFT перед Великочернеччинською громадою нашої команди "Goal getters". Дякуємо нашій активній та творчій молоді (команда у складі Калініченко Аліни, Таран Поліни, Ткаченко Вероніки, Ніколенка Дмитра, Легкого Дениса) та професійній менторці команди Вікторії Вікторія Стома за їх плідну роботу, наполегливість та цілеспрямованість. Подолавши багато етапів, вдалося отримати фінансування на спортивний комплекс та деяке спортивне обладнання для нашого стадіону. Але попереду ще багато роботи. Перед встановлення спортивного комплексу необхідно підготувати територію. Запрошуємо всіх долучатися до прибирання стадіону. Слідкуйте за інформацією на сторінках команди.

Дякуємо всім за відвідування презентації та за вашу підтримку адже це важливо для команди.

Проєкт Sport Stadium Development створений у межах програми UPSHIFT, яку в Сумській області реалізує ГО "Центр Євроініціатив" у партнерстві з ГО "Нова Полтава", за підтримки ЮНІСЕФ.

UNICEF Ukraine

Center for Euroinitiatives

Кiлькiсть переглядiв: 2